top of page

Steun ons

Doneer nu!

Spreekt het werk van SIPHR u aan? Wij kunnen uw hulp goed gebruiken! Om onze projecten in Rwanda te kunnen realiseren, zijn we enorm geholpen met alle giften en donaties die binnen komen. (Eenmalige) giften en donaties kunt u overmaken op rekeningnummer NL92 INGB 0006 7466 54. Of doneer meteen online!

 

Sponsoren gezocht

Wij willen graag structureel werken aan het verbeteren van de mensenrechtenkennis in Rwanda. Daarvoor hebben we de hulp van sponsoren nodig. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om ons te sponsoren. In geld of natura, met elke vorm van sponsoring zijn we meer dan geholpen. We denken graag samen met u na over welke vorm het beste bij u, uw bedrijf of organisatie en bij ons past. Wilt u meer weten over de mogelijk-heden van sponsoring, neem dan gerust contact met ons op.

 

Speciale acties

We organiseren regelmatig speciale acties om onze bekendheid te vergroten en geld op te halen voor onze projecten in Rwanda. Lijkt het je leuk om ons hier bij te helpen of om zelf een speciale actie op touw te zetten, laat het ons dan weten!

Rechtswinkel_8.jpg

SIPHR is erkend als ANBI. Uw giften zijn dus waarschijnlijk aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

 

Meer informatie hierover vindt u op de website van de Belastingdienst

bottom of page